TIRANË
13-15 QERSHOR
Panairi i parë
Ndërkombëtar i Makinerive
Bujqësore për
Europën Juglindore

Konferenca shtypi

EIMA SEE, nje “revolucion i gjelber” per vendet e Ballkanit

Autoritetet politike, bota profesionale dhe nje grumbull i madh vizitoresh, moren pjese mengjesin e sotem ne Tirane, ne pagezimin e edicionit te pare te EIMA South East Europe, ekspozita internazionale e mekanizmit bujqesor, i cili shenon nje hap te rendesishem ne procesin e rimekembjes se bujqesise ne Ballkan.

Shkarko


Makinerite bujqesore: Ballkani, nje treg “I afert”

Zhvillohet ne Tirane nga data 13 deri ne 15 Qershor edicioni i pare i EIMA SOUTH EAST EUROPE,nje event kushtuar makinerive dhe agregateve bujqesore te pershtatshme per Ballkanin dhe vendet fqinje. Eventi i organizuar nga Federunacoma ne bashkepunim me Entin Kombetar Rural,mbeshtetur nga institucionet Italiane dhe ato Shqiptare,ka per qellim promovimin e teknologjive te reja te prodhuara ne Itali, ne vendet te cilat nuk kane zhvillimin industrial te standarteve Europiane por kane potencialet e duhura per te perfituar nga fondet Europiane dhe bashkepunimet Italiane.

Shkarko


 

 

 

Eveniment i organizuar nga:

nën patronazhin e:

me mbështetjen e:

në bashkëpunim me: