TIRANË
13-15 QERSHOR
Panairi i parë
Ndërkombëtar i Makinerive
Bujqësore për
Europën Juglindore

Ekspozimi

Pjesa Statike

Pjesa statike e Eima South East Europe do te jete ne Pallatin e Kongreseve te Tiranes dhe parashikon ekspozimin e nje numri te madh game mjetesh dhe agregatesh per punime te ndryshme bujqesore:

Traktore, motokoltivatore, motokorrese, motozapatrice; makineri per bonifikim, punim e pregatitje terreni, mbjellje e pleherim; makineri per mbrojtjen e pemtoreve dhe kulturave te tjera, per vjelje,makineri per perpunim e ruajtje te prodhimeve te ndryshme,makineri e impiante per industrine bujqesore,makineri transporti, aksesore dhe pjese kembimi per mjete te ndryshme.


Data, orari si dhe hyrja

E premte 13 dhe e shtunë, 14 Qershor
Prej ores 09:00 deri ne oren 18:00

Hyrja eshte e lire pasi regjistrimi behet ne hyrje.
Eshte e mundur te shkarkohet paraprakisht modeli i regjistrimit


Adresa

Pallati i Kongreseve
Blvd. Dëshmorët e Kombit, Tirana

Eveniment i organizuar nga:

nën patronazhin e:

me mbështetjen e:

në bashkëpunim me: