TIRANË
13-15 QERSHOR
Panairi i parë
Ndërkombëtar i Makinerive
Bujqësore për
Europën Juglindore

Eima South-East Europe

13/15 Qershor
PANAIRI I PARË NDËRKOMBËTAR I MAKINERIVE BUJQËSORE PËR EUROPËN JUGLINDORE

Zhvillohet ne Tirane nga 13-15 Qershor 2014, edicioni i pare i Eima South East Europe, panairi i makinerive dhe agregateve Italiane per mekanizimin e bujqesise ne Shqiperi.

Ekspozimi

E enjte 13 dhe e premte 14 Qershor
Pallati i Kongreseve
Blvd. Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Pjesa statike e Eima South East Europe do te jete ne Pallatin e Kongreseve te Tiranes dhe parashikon ekspozimin e nje numri te madh game mjetesh dhe agregatesh per punime te ndryshme bujqesore.

Demostrimet ne terren

E diel 15 Qershor
Kamez prane aeroportit te Tiranes
Fusha eksperimentale e Universitetit Bujqesor te Tiranes

Pjesa dinamike do te zhvillohet prane nje kompanie bujqesore eksperimetale te Universitetit te Tiranes, e vendosur prane aeroportit te kryeqytetit Shqiptar, dhe parashikon nje prove demonstrative te mekanizimit mbi punimin, mbjelljen dhe pleherimin e tokes, korrjes si dhe te mbrojtjes ...

Eveniment i organizuar nga:

nën patronazhin e:

me mbështetjen e:

në bashkëpunim me: