TIRANË
13-15 QERSHOR
Panairi i parë
Ndërkombëtar i Makinerive
Bujqësore për
Europën Juglindore

Demostrimet ne terren

Pjesa dinamike

Pjesa dinamike do te zhvillohet prane nje kompanie bujqesore eksperimetale te Universitetit te Tiranes, e vendosur prane aeroportit te kryeqytetit Shqiptar, dhe parashikon nje prove demonstrative te mekanizimit mbi punimin, mbjelljen dhe pleherimin e tokes, korrjes si dhe te mbrojtjes se pemtoreve dhe kulturave te ndryshme bujqesore.


Data, orare si dhe hyrja

E diel 15 Qershor
Prej ores 09:00 deri ne oren 18:00

Hyrja e lire


Adresa

Kamez prane aeroportit te Tiranes
Fusha eksperimentale e Universitetit Bujqesor te Tiranes

Eveniment i organizuar nga:

nën patronazhin e:

me mbështetjen e:

në bashkëpunim me: